Even voorstellen

Maak kennis met Vincent Withagen

Vincent Withagen is een gedreven projectleider. Door zijn gedegen kennis van, brede ervaring met en passie voor Lean Management is hij in staat om op verschillende vakgebieden verandertrajecten te realiseren. Hij heeft ruim tien jaar gewerkt aan procesoptimalisatie in diverse productieomgevingen. Hierna heeft hij gedurende tien jaar succesvol nieuwe logistieke processen opgezet en bestaande verbeterd.

Zijn analytische vaardigheden stellen Vincent in staat snel tot de kern van de zaak door te dringen. Zijn bezieling draagt bij aan het gewenste resultaat. Hij heeft het talent om gemakkelijk op alle niveaus in een organisatie te communiceren.

De Lean-deskundige uit Venray legt in korte tijd de verspilling in uw organisatie bloot. Vervolgens beslist u zelf of u een verander- of verbetertraject ingaat. Ook kunt u PoLS inschakelen om zo’n traject voor korte of langere tijd te coachen.

Bent u op zoek naar een gestructureerde manier om uw bedrijfsprocessen te verbeteren? Heeft u een tastbaar probleem, maar mist u de capaciteit om tot een concrete oplossing te komen? Vincent Withagen van PoLS zet zijn kennis en ervaring met veel enthousiasme in om van uw organisatie een geoliede machine te maken. Zónder overbodige handelingen.