Onze diensten

Verbetertraject

Stel, u heeft een concreet probleem. Dan bieden wij u een verbetertraject aan en staan we garant voor professioneel projectmanagement.

Hierbij maken we gebruik van de Lean-methodiek. Verder verzorgt PoLS op verzoek trainingen in iedere fase van het traject. Zodoende zien we erop toe dat uw medewerkers de gebruikte methodieken later zelf toe kunnen passen.

Kaizen initiatieven

Kai-zen is het Japanse woord voor ‘kleine verbeteringen met grote gevolgen’. Het gaat over voortdurende verbetering in bescheiden stapjes. Een optelsom van creativiteit, intelligentie en ervaring van alle medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het concrete werk in uw onderneming. PoLS helpt u graag met:
 
 
 

  • de coördinatie van de verschillende initiatieven
  • advies en coaching op de werkvloer
  • training op diverse niveaus

Continu verbeteren

PoLS streeft ernaar de gedachte van continu verbeteren in te bedden in het DNA van uw bedrijf. We doen dit door uw medewerkers in alle fasen van het traject te betrekken. Zij zijn immers de experts. Als zij de veranderingen steunen, zullen ze die ook blijven toepassen.

Verder trainen we uw medewerkers, zodat ze nieuwe kansen voor verbeteringen zelf opmerken. Ook zijn zij na de training in staat om verbeteringen voortaan zelf door te voeren.

PoLS staat daarnaast klaar met persoonlijke en vakkundige coaching op weg naar continu verbeteren.

Lean Abonnement

Om op periodieke basis de vinger aan de PoLS te houden, hebben we het Lean-abonnement voor het MKB geïntroduceerd. Hiermee borgen we eerder verkregen resultaten en identificeren we nieuwe mogelijkheden. Uiteraard blijven we altijd bereikbaar voor tussentijdse telefonische vragen. U kunt ons vanzelfsprekend ook benaderen via e-mail: info@pols-advies.nl.